Hyvinvointi

Elämän tärkeintä on hyvinvoiva ihminen, mielen ja kehon hyvinvointi.

Miten sinä voit? Oletko miettinyt miten voisit olla itse itsellesi avain parempaan hyvinvointiin? Uskon, että ihmisen hyvinvointi rakentuu laadukkaasta unesta, ravinnosta, liikunnasta ja resilienssitaidoista.

Lähtisitkö kanssani luontoon pysähtymään hyvinvoinnin äärelle? Vai pidettäisiinkö online -hetki miettien elämäsi hyvinvoinnin kulmakiviä kohdilleen. Tarjoan hyvinvointisparrausta ja luontohyvinvointihetkiä. Otathan rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan yhteinen aika ja paikka!

Pidän luentoja hyvinvoinnin eri osa-alueista. Olet lämpimästi tervetullut reflektoimaan itseäsi luennon äärelle.

Poimi sinulle sopiva luento ja ohjaus tai osallistu koko luentosarjalle. Luentoja voi tilata kaveriporukalle, seurailtaan tai vaikkapa työpaikalle.

Luennot sisältävät tehtäviä, jotka johdattavat sinut tutkimaan toimintatapojasi ja itsereflektion avulla tutustut ajatuksiisi paremmin. Tilaa luento tai luentosarja teidän tiimin tarpeisiin yhteydenottolomakkeen kautta.

Hyvinvointiluennot

  • Tilanteet hallussa. Kuormittavien tilanteiden tunnistaminen ja stressinhallintakeinoja arkeen
  • Elämä balanssiin. Mitä tarkoittaa kokonaiskuormitus ja sen vaikutus arkeen
  • Onko pakko lähteä liikkumaan jos ei jaksa? Liikunnan merkitys vireyteen. Ideoita sinulle sopivan liikunnan aikatauluttamiseen
  • Entä jos ei väsyttäisikään? Uni-ikkunan löytäminen ja keinoja hyvän unen mahdollistamiseen
  • Syömällä paremmaksi ja hyvinvoivaksi. Mitä elimistö tarvitsee voidakseen hyvin? Vinkkejä kiireisen arjen järkeviin ruokailun ratkaisuihin

Online-tapaamiset ja luennot pidetään Google meet -ohjelmiston kautta. Linkki lähetetään päivää ennen tapahtumaa. Ilmoittautumiset yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin skyanuuu@gmail.com kautta. Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinnat

Yksityinen hyvinvointisparraus, online-tapaaminen (60 min)

55€

Yksityinen kolmen kerran sparrausjakso, online ( 3 x 60 min)

149€

Yksityinen hyvinvointisparraus ulkona/kuntosalilla, hinnat alkaen

(hintaan lisätään km-korvaus)

 59€/h