Uinti

Uinti on yksi suosituimmista liikuntalajeista Suomessa ja kuntoilumuotona se sopii kaikille uimataitoisille. Uinti parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa, lihaskestävyyttä ja huoltaa lihaksia. Uidessa tuki- ja liikuntaelimistöön ei kohdistu iskuja (UKK Instituutti).

Haluaisitko sinäkin alkaa harrastamaan uintia? Tarvitsetko ohjausta uintitekniikkasi kanssa? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

Tarjoan uinnin yksityisopetusta Espoonlahden ja Matinkylän uimahalleissa. Opetettavat lajit: rintauinti, selkäuinti, vapaauinti, perhosuinti.

Mitä uintitekniikkatunnilla tehdään? Juuri sitä, mitä sinä tarvitset.

Yksityisopetuksessa edetään sinun tahtisesti, eikä tarvitse miettiä pysyykö ryhmän mukana tai onko käännöksissä toisten tiellä.

Ota yhteyttä tästä linkistä ja kerro samalla mihin tarvitset jeesiä. Sovitaan yhdessä aika ja paikka.

Hinnasto

  • Uintitekniikka 45 min 49€/hlö
  • Uintitekniikka 60 min 59€/hlö
  • Vauvauintiopastus 30 min 59€/hlö

Lasku lähetetään sähköpostilaskuna pidetyn tunnin jälkeen. Hinta ei sisällä uimahallimaksua.

Vauvauinti

Suosittelen ohjattuja vauvauintiryhmiä. Mikäli vauvauintiryhmäopastus ei ole teidän juttu, tarjoan yksityistä vauvauintiohjausta. Ohjauskerroilla käydään turvallisesti ja ohjatusti läpi erilaisia uintiotteita ja harjoitteita joita vauvan kanssa kannattaa vedessä tehdä. Ohjauksessa opastetaan oikeaoppiset vatsa- ja selkäuintiiasennot sekä halutessa tarkastetaan sukellusrefleksit ja opastetaan erilaisiin sukelluksiin.

Ennen vauvauintien aloittamista kannattaa tutustua tarkemmin mitä vauvauinti on. Lisätietoa löytyy linkin kautta https://www.suh.fi/toiminta/vauva-_ja_perheuinti/tietoa_vanhemmille

Anu & uinti

Olen aina rakastanut vetta ja viettänyt paljon aikaa altaassa. Uinti on ollut minulle tärkeä harrastus. Olen uinut kilpaa aikuisiällä ja muutama SM-mitallikin on kertynyt Masters-uinneista 2017. Olen pitänyt aikuisille uinnin tekniikkakursseja, lapsille vesileikkikerhoja ja ohjannut perhe- ja vauvauinteja.