Pyöräily

Kanssani pääsee maastopyöräilyn maailmaan ja käytännön treeneihin graveloimaan tai maantiepyöräajoon. Toimin pääosin Länsi-Uudellamaalla sekä Lappeenrannan alueella. Tilauksesta voin tulla pitämään pyöräily tai pyöränhuoltokurssia mihin sovitaan!

Minulla on monipuolinen kilpaurheilutausta nuoruudesta aikuisikään. Pyörä minulla on ollut aina, aikuisiällä niitä on jotenkin alkanut kertymään enemmän. Maantiepyörä tuli ohjelmistoon triathlonin kautta, ja jäinkin koukkuun vauhtiin ja maisemien vaihtumiseen. Maastopyöräily valloitti minut haastavuudellaan. Polut, luonto ja ajaminen keskittävät ajatukset aina meneillä olevaan hetkeen. Nautin haasteista ja tuuletan onnistuneista ajokokemuksista. Gravel -pyöräilyssä nautin pääosin seikkailuista maaseudun lumoavissa maisemissa ja tykkään suunnitella ja ajella aina uusia teitä.


Pyöräillen oppii ympäristöään. Kilpapyöräily on minulle taaksejäänyttä elämää ja nykyään nautin eniten hyvänmielen fiiliksistä, joita pyöräily tarjoaa. On upeaa saada haastaa itseään välillä teknisillä maastoilla tai pidemmillä pyöräilyillä. Luonnon ja pyöräilyn tuomat hyvinvoinnin vaikutukset mieleen ja kehoon ovat kuitenkin keskiössä. Kehoa kuunnellen ja polkimia pyöräillen, nähdään lenkeillä!


Maastopyöräilyn kurssit

Tekniikkaa ja taktiikkaa
Aloitteleville MTB-kuskeille kahden kerran minikurssi

Onnistumisia ja elämyksiä, lupaus ensi kesälle kesyttää pyörällä polkuja.

Miten ajaa mäki ylös - tai alas? Miten ylitän juuren? Entäs jos on liukasta? Mistä rohkeus kun jännittää? Oikean ajolinjan valinta, ettei tarvitsisi taluttaa pyörää. Tarjolla opastusta ja tietoa ohjatusti maastossa ajamisesta. Kurssin teemoina mm. pyörän ajokunnon tarkastus, oikeaoppinen ajoasento, jarruttaminen, polkemisen rytmittäminen, mäet, ajolinjat.

Etenemme rauhallisesti ja tuuletamme onnistumisista. Tutustut kivoihin polkuihin ja mahdollisesti saat myös uusia ajokavereita.

Tällä hetkellä ei kursseja menossa. 


Paikka: Espoon keskuspuisto. 
Lähtö: Puolarmaarin Urheilukeskus (Puolarmaari 12, 02210 Espoo. Ilmainen pysäköinti). Julkisilla: Metrolla Finnoon asemalle. Sieltä suorat pyörätiet mestoille.

Hinta: 98€ / kuski. (1 päivän osallistuminen 65€). Maksimi osallistujamäärä 8 kuskia / kurssi. 


Mikäli tämä kurssiaika ei sinulle sovi, niin kerää siis itsellesi kuskeja ympärillesi ja tilatkaa teille oma maastopyöräilykurssi! 


Aikaisempaa pyöräilykokemusta et tarvitse. Valitse pyöräksi maastopyörä. Tarkista aina ennen starttia pyöräsi ajokunto (jarrut, vaihteet, rengaspaineet). Kypärä on pakollinen. 

Muita tarvittavia ajovarusteita suositellaan: ajolasit, ajohansikkaat, energiaa ja nestettä.  Huolehdithan toimintaan ja säähän sopivan pukeutumisen. Mikäli omistat varasisäkumin ja pumpun, niin ne kannattaa ottaa myös mukaan. Mukanani maastossa kulkee aina ea-laukku, pyöräilymonityöväline, 29" sisuri ja prestapumppu. Joten, tarvittaessa minulta löytyy.

Lisätiedustelut yhteydenottolomakkeen kautta.

Toimintani on vakuutettua. Kurssille osallistuva osallistuu omalla vastuulla. Kuskilla on hyvä olla oma vapaa-ajan vakuutus tai tapaturmavakuutus.

Tervetuloa!


Maastopyöräilyn jatkokurssi

Haastavien maastojen ajolinjat ja alkeisdropit. 

Ajelet jo sujuvasti maastopyörällä helppoja polkuja, mutta...  Haastavamman maastokohdan tullen vauhtisi hiljentyy ja jalka sujahtaa maahan. Hyvänä päivänä ajelet vaikeampia kohtia tuurilla, mutta toisaalta jännittää ja välillä vähän hirvittääkin ajella joitain maaston kivikkoisia tai juurakkoisia kohtia. 

Tällä jatkokurssilla harjoitellaan ajolinjojen lukemista, vaikeiden maastonkohtien ajamista (kivikko, rungon ja juurakkojen ylitys) ja treenataan alkeisdropin ajamista. Pähkäillään, ihmetellään, harjoitellaan ja tuuletellaan onnistumisista!

Tällä hetkellä ei ole aikataulutettuja kursseja. Joten, tilaa kaveriporukalla omasi!

Paikka: Espoon keskuspuisto. 

Lähtö: Puolarmaarin Urheilukeskus (Puolarmaari 12, 02210 Espoo. Ilmainen pysäköinti). Julkisilla: Metrolla Finnoon asemalle. Sieltä suorat pyörätiet mestoille.

Hinta: 65€ / kuski. Maksimi osallistujamäärä 8 kuskia / kurssi. 


Valitse pyöräksi maastopyörä. Tarkista aina ennen starttia pyöräsi ajokunto (jarrut, vaihteet, rengaspaineet). Kypärä on pakollinen.

Muita tarvittavia ajovarusteita suositellaan: ajolasit, ajohansikkaat, energiaa ja nestettä. Huolehdithan toimintaan ja säähän sopivan pukeutumisen. Mikäli omistat varasisäkumin ja pumpun, niin ne kannattaa ottaa myös mukaan. Mukanani maastossa kulkee aina ea-laukku, pyöräilymonityöväline, 29" sisuri ja prestapumppu. Joten, tarvittaessa minulta löytyy.

Lisätiedustelut yhteydenottolomakkeen kautta.

Toimintani on vakuutettua. Kurssille osallistuva osallistuu omalla vastuulla. Kuskilla on hyvä olla oma vapaa-ajan vakuutus tai tapaturmavakuutus.

Tervetuloa!Feeling Good maastopyöräilypäivä


Feeling Good maastopyöräilypäivissä ajellaan oppaan ohjauksella mukavia polkuja. Sinun tarvitsee vain nauttia ajamisesta! Usein porukassa rohkeus lisääntyy ja ajaminen on helpompaa! 


Hangon polut Feeling Good- maastopyöräilypäivä 

Oli upea reissu, kiitos pyöräilijöille. 

Lähtö:  Lähtö poluille Silver Sand - leirintäalueen parkkipaikalta

Aloitamme alkulämmittelyllä ja pienellä tekniikkatreenillä. Tämän jälkeen polkurallattelua pitkin Hankoniemeä ajettava matka n 30km. Ajettava maasto pitkälti neulaspolkua, paikoittain pehmeää hiekkaa. Omakustanteinen lounastauko pidetään matkan varrella (tästä tiedotetaan myöhemmin). 

Ajojen päätteeksi on mahdollista kiivetä Silver Sand Campin Saunalandiaan lauteille fiilistelemään ajettuja polkuja ja pesemään Hangon hiekat pois. 

Meille on varattuna  puusauna + poreallas + sähkösauna- 10-15 hlö kerralla - 2 tuntia
Kisahinta 15€/hlö (omakustanteinen). Tähän voit ilmoittautua samalla ilmoittautumislomakkeella.  Skyanuun pyörän perushuoltokurssi

Hei Sinä, jolle pyörä on kiva menopeli ja olet kiitollinen kun joku toinen huoltaa pyöräsi? Haluaisitko oppia ja osata itse?

Tällä hetkellä ei aktiivisia kursseja. 


Paikka: Espoo, Puolarmaarin ulkoilukeskus, ulkotiloissa huoltorakennuksen yhteydessä

Hinta 58€ / osallistuja. Kurssi toteutuu mikäli kurssille ilmoittautuu vähintään 5 henkilöä.

 

Kurssille tullaksesi sinun ei tarvitse osata mitään – opetan sinulle kaiken alusta lähtien! Tutustumme pyöränhuoltoon tarvittaviin välineisiin ja pääset itse huoltamaan pyöräsi. Aloitamme pyörän oikeaoppisesta pesusta. Tutustumme ketjujen ja voimasiirron toimivuuteen liittyviin seikkoihin ja harjoittelemme esim. miten vaihdetaan kulunut ketju uuteen. Kurssilla käydään läpi pyörän renkaisiin liittyviä kysymyksiä kuten tyhjentynyt rengas ja sisäkumin vaihtaminen. Tavoitteena on, että kurssin edetessä taitosi ja itsevarmuutesi karttuvat niin, että pystyt itsenäisesti huoltamaan pyörääsi.

Pyöränhuoltokurssille voit tulla myös vaikka osaatkin jo pumpata ilmaa renkaisiin ja öljytä ketjut, mutta tarvitset vielä lisäharjoitusta ja itseluottamusta pyöränhuoltoasioihin.

Osallistuaksesi tarvitset oman pyörän ja hansikkaat (pyörät ovat usein likaisia). Voit ottaa mukaasi myös omia pyöränhuoltovälineitä ja pumpun mikäli haluat.


Tervetuloa oppimaan pyöristä ja niiden huoltamisesta!Hinnat

Yksityisopetusta

59€/h/hlö

Maastopyöräilykursseja (2 ajokerran kurssi)

98€/hlö

Pyöränhuollon peruskurssit

58€/hlö

Tuotteista voi ostaa lahjakortin. Hinnat voivat vaihdella sisällön, keston tai paikan mukaan. 


Tulevat kurssit ja tapahtumat julkaistaan Skyanuu-sivustoilla. Kyselyt, ilmoittautumiset ja tilaukset yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin skyanuuu@gmail.com kautta. Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä.