Pyöräily

Kanssani pääsee maastopyöräilyn maailmaan ja käytännön treeneihin graveloimaan tai maantiepyöräajoon. Toimin pääosin Länsi-Uudellamaalla sekä Lappeenrannan alueella. Tilauksesta voin tulla pitämään pyöräily tai pyöränhuoltokurssia mihin sovitaan!

Minulla on monipuolinen kilpaurheilutausta nuoruudesta aikuisikään. Pyörä minulla on ollut aina, aikuisiällä niitä on jotenkin alkanut kertymään enemmän. Maantiepyörä tuli ohjelmistoon triathlonin kautta, ja jäinkin koukkuun vauhtiin ja maisemien vaihtumiseen. Maastopyöräily valloitti minut haastavuudellaan. Polut, luonto ja ajaminen keskittävät ajatukset aina meneillä olevaan hetkeen. Nautin haasteista ja tuuletan onnistuneista ajokokemuksista. Gravel -pyöräilyssä nautin pääosin seikkailuista maaseudun lumoavissa maisemissa ja tykkään suunnitella ja ajella aina uusia teitä.


Pyöräillen oppii ympäristöään. Kilpapyöräily on minulle taaksejäänyttä elämää ja nykyään nautin eniten hyvänmielen fiiliksistä, joita pyöräily tarjoaa. On upeaa saada haastaa itseään välillä teknisillä maastoilla tai pidemmillä pyöräilyillä. Luonnon ja pyöräilyn tuomat hyvinvoinnin vaikutukset mieleen ja kehoon ovat kuitenkin keskiössä. Kehoa kuunnellen ja polkimia pyöräillen, nähdään lenkeillä!

Hinnat

Yksityisopetusta

49€/h/hlö

Maastopyöräilykursseja (2 ajokerran kurssi)

89€/hlö

Ohjattuja maasto-, maantie- ja gravelpyöräilylenkkejä

19€/hlö

Pyöränhuollon peruskurssit

55€/hlö

Tuotteista voi ostaa lahjakortin. Hinnat voivat vaihdella sisällön, keston tai paikan mukaan.

Tulevat kurssit ja tapahtumat julkaistaan Skyanuu-sivustoilla. Kyselyt, ilmoittautumiset ja tilaukset yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin skyanuuu@gmail.com kautta. Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä.


Feeling Good Biking Day Fiskars Vol2

Lähde kokemaan Fiskarsin tunnelma ja ajamaan kuuluisat polut ohjatusti ja turvallisesti.

 • Kenelle?Sinulle, joka haluat nähdä ja kokea ainutlaatuisen Fiskarsin ruukkitunnelman ja ajella mukavassa seurassa pitkin monipuolisia polkuja.
 • Lauantaina 1.7.2023 klo 12.00 - 16.00 (ajettavat polut Långbrobergen - Sininen, Flacksjö - Sininen, Slätmamlskorset – sininen ).
 • Lenkin vaikeusaste 2-5. Lenkin vaikeusasteet: 1 = hiekkatie, hyvin helppo polku, 5= vaativa ja tekninen.
 • Hinta 49€ / kuski. Ryhmän minimimäärä 6 kuskia, max. 14 kuskia.
 • Lähtö: parkkipaikka Fiskarsintie 12, 10470 Fiskars

Ajamme rauhallista vauhtia. Uskallat kyllä, tsempataan porukalla. Usein porukassa rohkeus lisääntyy ja ajaminen on helpompaa!

Valitse pyöräksi maastoon sopiva pyörä. Tarkista aina ennen starttia pyöräsi ajokunto (jarrut, vaihteet, rengaspaineet, renkaiden kiinnitys). Kypärä pakollinen. Muita tarvittavia varusteita (suositellaan): ajolasit, ajohansikkaat, nestettä. Jos omistat varasisäkumin ja pumpun, niin voit ottaa ne myös mukaan. Tietenkin säänmukainen pukeutuminen (+ taukotakki). Mukanani maastossa kulkee aina ea-laukku, pyöräilytyöväline, 29" sisuri ja prestapumppu.

Jos et omista omaa pyörää tai haluaisit kokeilla Canyonia, niin Roll Outdoors Helsinki vuokraa Canyon Neuron CF, luomutäysjousto 40€ ja sähköavusteinen 50€.

Toimintani on vakuutettua. Tapahtumaan osallistuva osallistuu omalla vastuulla. Kuskilla on hyvä olla oma vapaa-ajan vakuutus tai tapaturmavakuutus.

Alustavat ilmoittautumiset Anulle yhteydenottolomakkeen kautta. Maastopyöräilytapahtumasta ja ohjauksesta vastaa Anu.

Yhteistyössä Roll Outdoors Helsinki.

Saapuminen julkisilla (VR) Hki-Karjaa lähtö klo 8.36. Karjaa-Fiskars 11 km. Paluu Hki-Karjaa klo 17.28.


Kesän 2023 maastopyöräilyn kurssit Lappeenrannassa

 • Tekniikkaa ja taktiikkaa
 • Onnistumisia ja elämyksiä, lupaus ensi kesälle kesyttää pyörällä polkuja.
 • Aloitteleville MTB- kuskeille kahden kerran minikurssi.
 • Miten ajaa mäki ylös - tai alas? Miten ylitän juuren? Entäs jos on liukasta? Mistä rohkeus kun jännittää? Oikean ajolinjan valinta, ettei tarvitsisi taluttaa pyörää. Tarjolla opastusta ja tietoa ohjatusti maastossa ajamisesta.

Kurssin teemoina mm. pyörän ajokunnon tarkastus, oikeaoppinen ajoasento, jarruttaminen, polkemisen rytmittäminen, mäet, ajolinjat.

Etenemme rauhallisesti ja tuuletamme onnistumisista. Tutustut kivoihin polkuihin ja mahdollisesti saat myös uusia ajokavereita.

Lappeenranta Huhtiniemen urheilukeskus
 • 5.6 & 7.6 klo 18.00 - 20.00
 • Maksimi osallistujamäärä 8 kuskia / kurssi. Hinta 89€ kuski
 • Lähtö: Huhtiniemen liikuntakeskuksen alaparkkipaikka. (Pelitie 36, ilmainen pysäköinti)

Aikaisempaa maastopyöräilykokemusta et tarvitse. Valitse pyöräksi maastopyörä. Tarkista aina ennen starttia pyöräsi ajokunto (jarrut, vaihteet, rengaspaineet). Kypärä pakollinen.

Muita tarvittavia varusteita (suositellaan): ajolasit, ajohansikkaat, nestettä. Jos omistat varasisäkumin ja pumpun, niin voit ottaa ne myös mukaan. Tietenkin säänmukainen pukeutuminen. Mukanani maastossa kulkee aina ea-laukku, pyöräilymonityöväline, 29" sisuri ja prestapumppu. Joten, tarvittaessa minulta löytyy.

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut yhteydenottolomakkeen kautta.

Toimintani on vakuutettua. Kurssille osallistuva osallistuu omalla vastuulla. Kuskilla on hyvä olla oma vapaa-ajan vakuutus tai tapaturmavakuutus.

Tervetuloa!